Po individualni ponudbi:

Pravno mnenje za kolektiv v podjetju

 

Pregled zakonitosti ravnanja vašega delodajalca o ukrepih. Pregled pogodb o zaposlitvi ter kolektivne pogodbe, če ta za vašo panogo velja.

Pravno mnenje za kolektiv v podjetju

  *Zaradi izogiba vsiljene pošte ter neresnih povpraševanj, zagotovimo pošteno obravnavo za vse zahtevke za pravno mnenje na način, da za storitev zaračunamo simbolično ceno 15€, ki jo je potrebno plačati v treh dneh. Ob prejemu odgovora boste prejeli tudi račun za navedeni znesek. S tem, ko nam pošljete vprašanje, soglašate z navedenimi pogoji za plačilo.

  Vaše vprašanje bo posredovano pravniku in v pisnem odgovoru na vaš e-mail boste prejeli prvo pravno mnenje za vaše vprašanje s predlogom ukrepa ali navedbo ustreznega pravnega vira.

  Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti shranjene!
  Nastavitve zasebnosti

  Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

  Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

  Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Onemogoči vse storitve
  Omogoči vse storitve