Varnost in zdravje

Za nasvete, kako v teh časih v službi ostati varen ter znižati tveganje okužbe na minimalni možni nivo, smo se obrnili na mednarodno podjetje Bureau Veritas s slovensko podružnico v Ljubljani. Bureau Veritas je prisoten po celem svetu, tudi na Kitajskem v Italiji ter Franciji.

 

Navedeni ukrepi so pripravljeni na podlagi izkušenj iz prakse v različnih državah ter različnih industrijah. Kako zaščititi sebe, svoje sodelavce, zaposlene, bližnje in najdražje v posamezni panogi lahko zveste neposredno v posvetu z varnostnimi inženirji, ki vam bodo lahko podali navodila za vašo panogo in tip podjetja, proizvodnje oziroma storitve.

BV-Logo

  *vaš e-mail bo preusmerjen na oddelek Varnost in zdravje pri delu družbe Bureau Veritas, d.o.o., kjer ga bodo prejeli usposobljeni varnostni inženirji.
  Vaše vprašanje bo posredovano pravniku in v pisnem odgovoru na vaš e-mail boste prejeli prvo pravno mnenje za vaše vprašanje s predlogom ukrepa ali navedbo ustreznega pravnega vira.

  Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti shranjene!
  Nastavitve zasebnosti

  Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

  Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

  Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Onemogoči vse storitve
  Omogoči vse storitve